moshaverrkhob
moshaverrkhob

علت افسردگي زنان در دوران قاعدگي و پريود و بارداري چه دلايلي دارد و آيا سبب بروز بيماري دائمي و خودكشي مي شود؟

علت افسردگي زنان در بلندمدت ژنتيكي است يا اكتسابي؟ چرا برخي از افراد بيشتر مستعد افسردگي هستند و برخي از آن ها كمتر با اين مشكل رو به رو مي شوند؟

علت افسردگي دوره زنان ناشي از سندروم قاعدگي و پريود است.

افسردگي يكي از اختلالات رواني مي باشد كه در طبقه اختلالات خلقي قرار دارد. اين اختلال، سلامت ذهني و جسمي فرد را تحت تاثير قرار مي دهد و بر روي عملكرد زندگي او تاثير مي گذارد به همين دليل بايد از روان درمان كمك بخواهيد تا در اين خصوص راهنمايي هاي لازم را انجام دهد.

متخصصان علت بروز افسردگي را عوامل بسياري مي دانند كه در ادامه مقاله برخي از آن ها را بيان مي كنيم، هم چنين كمك گرفتن از مشاور افسردگي به افراد كمك مي كند تا علت افسردگي را در كوتاه ترين زمان بشناسند و به درمان اين اختلال بپردازند.

علت بروز افسردگي دائمي
اگر عوامل زير را داريد، افسردگي شما ناشي از قاعدگي و پريود نيست.

عوامل بيروني و دروني بسياري وجود دارد كه باعث افسردگي افراد مي شود در حقيقت افسردگي نتيجه تعامل عوامل پيچيده بيروني مانند زندگي در محيط پر تنش و عوامل درون فردي متعدد مانند تغييرات شيميايي مغز و عوامل ژنتيكي مي باشد.


علت افسردگي زنان - دوران قاعدگي
در ادامه اين مقاله مهم ترين عواملي كه باعث بروز افسردگي مي شود را بيان مي كنيم:

نقش انتقال دهنده هاي عصبي – شيميايي از علت هاي جسماني افسردگي
انتقال دهنده هاي عصبي موادي شيميايي هستند، كه سلول هاي عصبي براي انتقال پيام از آن ها استفاده مي كنند.

پژوهشگران در اين زمينه آزمايشات بسياري بر روي افراد افسرده انجام داده اند و به اين نتيجه رسيده اند كه سطوح برخي از انتقال دهنده هاي عصبي در بيماران افسرده با افراد غير افسرده متفاوت مي باشد. به عنوان مثال سروتونين كه مسئول افزايش سطح نشاط و شادي در مغز مي باشد در افراد افسرده به طور قابل توجهي پايين است.

به همين دليل برخي از افراد معتقدند كه براي درمان افسردگي بايد از داروهاي ضد افسردگي مانند فلوكستين استفاده كرد تا از اين طريق سطوح انتقال دهنده هاي عصبي به سطح طبيعي برگردد.

برخي از افراد معتقدند كه كاهش انتقال دهنده ها در واكنش به رويدادهاي ناگوار زندگي به وجود مي آيد و در صورتي كه افسردگي از ريشه حل شود و عوامل افسردگي به خوبي شناسايي شود مي توان به درمان افسردگي بدون دارو پرداخت.

عوامل ژنتيكي موثر در بروز افسردگي
احتمالا ژن هاي بسياري وجود دارد كه باعث به وجود آمدن صفات و رفتارهايي مي شود كه احتمال بروز افسردگي را در فرد افزايش مي دهند، بر اساس اين مطلب ژن واحدي مسئول در بروز افسردگي بيماران نمي باشد.

بيماري افسردگي بيشتر در كساني ديده مي شود كه سوابق خانوادگي بيماري افسردگي را تجربه كرده اند، اين امر نشان مي دهد كه ژنتيك سهم بسيار زيادي در بروز اختلالات رواني مانند افسردگي دارد.

ايجاد افسردگي تحت تاثير مصرف برخي از داروها
برخي از افراد با مصرف برخي از داروها ممكن است با اختلالات خلقي نظير افسردگي رو به رو شوند، از جمله اين داروها مي توان به كورتيكواستيروئيدها، داروهاي ضد ويروسي نظير اينترفرون آلفا و ايزوترتينوئين براي درمان آكنه اشاره كرد.

مواجهه با رويداد هاي ناگوار در زندگي از جمله علت هاي افسردگي
در بسياري از موارد افسردگي نتيجه زندگي در محيط هاي پرتنش و رو به رو شدن با رويدادهاي ناخوشايند مي باشد، در حقيقت رويدادهاي ناگوار زندگي در ابتدا مي تواند باعث به وجود آمدن اختلالات سازگاري شود و در صورتي كه مورد درمان قرار نگيرد باعث به وجود آمدن اختلالاتي مانند افسردگي مي شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-علت افسردگي زنان در دوران قاعدگي و پريود چيست؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/12/17  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 10
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب